Tietoa meistä

Erikoismetallien ammattilainen

JN Titan Welding Oy:llä on alan paras osaaminen eri erikoismetallien hitsauksesta sekä hitsauksessa käytettävien apuvälineiden, työkalujen ja kaasutuvälineiden käytöstä. Vuosien saatossa kokeneet tekijämme ovat löytäneet parhaat tavat työstää, muokata ja hitsata erikoismateriaaleja. Joukkomme koostuu useista alan huippuammattilaisista, joista moni on viettänyt koko työuransa pelkästään erikoismetallien parissa.

Erityisosaamiseemme kuuluu titaanin ja zirkoniumin hitsaus, konepajatyöt ja asennukset.

Henkilöstömme on viimeisen viiden vuoden aikana hoitanut kemian-, kaivos- ja metsäteollisuuteen noin kaksikymmentä suurta titaani- ja zirkoniumprojektia. Titaaniprojektit on sisältäneet erilaisia titaaniosia, putkistoja, säiliöitä, lämmönvaihtimia ja lämmityskierukoita. Zirkoniumista olemme valmistaneet säiliöiden vuorauksia, lämmityskierukoita, sekoittimia sekä pienempiä erikoisosia.  

Meillä on vahva osaaminen myös yleisimpien nikkeliseosten, ruostumattomien erikoisterästen ja duplex-terästen hitsaamisesta ja käsittelystä. 

Konepajallamme huolehdimme, että erikoismateriaalit valmistetaan ammattitaidolla puhtaissa tiloissa ja asianmukaisissa olosuhteissa.

Konepajamme sijaitsee Kempeleessä, osoitteessa Takatie 2. Toimitiloissamme on käytössä 10 tonnin siltanosturi.

Yhteydenotto-välilehdeltä löydät yhteydenottolomakkeen sekä yhteystietomme.